Om M. Bouvin

EXECUTIVE COACH & ADVISER

Diplomerad samtalscoach med bakgrund som affärsjurist och med flertal utbildningar inom ledarskap, kommunikation och förändringsprocesser.

För löpande uppdrag arbetar Maria främst i Göteborg och närliggande orter som Kungälv, Stenungssund och Uddevalla, alternativt online. Beroende på uppdragets art och omfattning kan uppdrag även tas i andra delar av landet som t.ex. Stockholm.

Maria Bouvin

Maria Bouvin – My Story

Jag tror på att motgångar gör oss starkare – sålänge vi kan se lärdomen i dessa motgångar. Jag tror på att det finns en enorm kapacitet i varje individ och jag älskar att plocka fram den. Jag ser möjligheter i situationer och personer. 

Min egen karriär har tagit en del oväntade vägar. I varje roll och i varje organisation har jag tagit med mig något på min karriärresa. Inget är bortkastat. Allt är värdefullt. 

Karriären som affärsjurist byttes till coach och rådgivare i egen verksamhet för att kunna arbeta med det jag brinner för – och gör bra – att lyfta dem som lyfter verksamheten – och att bidra till ett arbetsliv där alla kommer till sin rätt. Tillsammans skapar vi framgång. 

”Wow, Maria är helt outstanding på det hon gör!”

Om M. Bouvin & Partners

Du – och de andra ledarna i er organisation kan verksamheten och er bransch. Du vet vad som förväntas av dig i din roll. Maria Bouvin tillför kunskap, erfarenhet och verktyg för att du ska kunna bli ännu bättre på det du gör, och hjälpa andra att bli ännu bättre på det de gör. Vi arbetar tillsammans i uppdraget. Vi är partners. Dessutom samarbetar jag med andra externa parter för att ni ska få än högre värde. 

Därav namnet M. Bouvin & Partners AB. 

Maria Bouvin

Varför arbeta med mig?

Jag har i mina olika roller sett många olika verksamheter från insidan och lämnat rådgivning och coachning till flera olika ledare i frågeställningar inom bl.a. juridik, affärsbeslut, förhandlingar, ledarskap, medarbetarfrågor. Jag har egen erfarenhet av att arbeta under hård press och jag kan hjälpa er att se klart och skapa rätt förutsättningar för att skapa hållbara resultat.

Kvalifikationer

Bred erfarenhet ger en bred bas för förståelse av era utmaningar och lösningar.

Utbildning (urval)

 • Jur. kand 2004
 • Advokatexamen 2007
 • Kommunikologi 2015
 • Diplomerad samtalscoach 2015
 • Diplomerad mindfulnessinstruktör 2016
 • Utvecklande Ledarskap 2019

Erfarenhet

 • Domare i domstol
 • Affärsjurist, Advokat
 • Förhandlande ombudsman (arbetsrätt, arbetsmiljö)
 • Chefs- och Ledarskapscoach
 • Föreläsare & Författare
 • Interims HR-ansvarig

Publicitet

 • Författare
 • Medverkan i poddar
 • Flertal artiklar
 • Föreläsare i flertal nätverk
 • Blogg

Hur vi arbetar tillsammans

1. Inledande samtal och kartläggning

Vi börjar med ett samtal där du berättar om ert behov. Därefter görs en kartläggning som ligger till grund för vårt fortsatta gemensamma samarbete. Kartläggningens omfattning och redovisning beror på arten av uppdraget.  

i

2. Val av tjänst och omfattning

Efter kartläggningen bestämmer vi tillsammans art och omfattning på uppdraget. Kanske är det en av ledarna som ska få ett anpassat ledarskapsprogram där vi blandar utbildning och coachning för bästa resultat. Kanske är det ledningen som  behöver en workshop för att skapa tydliga mål och arbetssätt. Kanske behöver du som VD eller HR-chef ett kontinuerligt bollplank i din vardag. Kanske vill ni ta ett helhetsgrepp för organisations- och ledarskapsutveckling.

3. Framåt mot era mål

Oavsett art och omfattning av uppdrag arbetar vi tillsammans mot de mål och resultat som ni vill uppnå. Vi stämmer av löpande under uppdraget och avslutar med en plan för hur ni ska kunna bibehålla de goda resultaten. Ni ska få valuta för investerad tid och investerade pengar! 

Böcker, Publikationer & Media

Urval av de olika former jag bidrar till inspiration.

Våga vara sann

Personlig utveckling & Karriär

Våga vara sann

I boken berättar jag om mitt karriärskifte och personliga utveckling samt ger tips för din utveckling

Individ & Verksamhetsutveckling

Podd

I podden Fannys Förebilder berättar jag hur vi som individer kan stressa mindre och vad arbetsgivaren kan göra för att förebygga och hantera stress.

Motgång till framgång

Artikel i GP

Intervju och artikel i GP och hur motgångar kan vändas till framgång genom att se och fokusera på det positiva och lära av  utmanande situationer. 

Boken Våga vara sann

Om du vill köpa en eller flera böcker på faktura, skicka ett mail till info@bouvinpartners.com så löser vi det!

Boken handlar om både personlig och professionell utveckling. Maria Bouvin berättar på ett öppet sätt om varför hon bytte karriären som advokat till arbete som ledarskapscoach och hur hon tog sig över mentala hinder som stress, oro, osäkerhet och tvivel för att istället hitta styrkan i sig själv och satsa på sin dröm. Du får även tips och vägledning om hur du själv kan skapa ditt liv och arbetsliv så som du vill ha det!

 

Kontakt

Telefon

070-37 31 507

e-mail

info@bouvinpartners.com