Våga vara sann

Boken om hur du hittar rätt i karriären och livet
Köp Boken

Kort om boken & Maria

Min Karriär

Du får följa min “resa” när jag bytte karriär från advokat på stor affärsjuridisk byrå till coach och egenföretagare. Varför blev det egentligen så?

Min Personliga utveckling

Förändringen jag gjorde förändrade inte bara min karriär, utan kom också med och av stor personlig utveckling.

Din karriär och utveckling

Genom bokens vägledningsavsnitt får du verktyg för din egen utveckling. Vad vill du? Vem är du? Vågar du?

 

Våga vara sann

Läsarna älskar boken!

v

Tack för att jag fått ta del av denna bok, jag är övertygad om att den kommer förändra många liv till det positiva och hjälpa även andra att bli hjältar i sina egna liv!

/Susanne Pettersson,
Författare, Coach, Mental rådgivare och Förändringskonsult

v

Jag sträckläste! Boken är helt fantastisk, jag vill bara läsa den igen. Öppen, ärlig, insiktsfull, inspirerande, kraftfull. Jag tycker boken är perfekt.

/Johanna Hamrefält

v

Den i särklass bästa självhjälpsbok jag läst. Tonen är perfekt, balansen mellan att komma in i ditt liv, att generalisera det du är med om, och att gå vidare till ett perfekt anpassat “gör-det-själv-avsnitt”, utan gängse “pekpinneinslag” eller “motivationsboosts”, är perfekt.  Jag vill att alla ska läsa din bok.
/Olle Beckérus, VD Mind & Emotion
v

Har nu sträckläst boken och den var bra, riktigt bra. Mycket igenkänning och bra ledord. Jag tar till mig mycket av det du gått igenom och det är så skönt att veta att man inte är ensam om om alla fighter som pågår inombords. 

 

/Anonym läsare

Se bokens insida

Ttta på videon här och se författaren bläddra i boken och berätta om den.

Klicka på videon!

Boken Våga vara sann

Om du vill köpa en eller flera böcker på faktura, skicka ett mail till info@bouvinpartners.com så löser vi det!

Boken handlar om både personlig och professionell utveckling. Maria Bouvin berättar på ett öppet sätt om varför hon bytte karriären som advokat till arbete som ledarskapscoach och hur hon tog sig över mentala hinder som stress, oro, osäkerhet och tvivel för att istället hitta styrkan i sig själv och satsa på sin dröm. Du får även tips och vägledning om hur du själv kan skapa ditt liv och arbetsliv så som du vill ha det!

 

Kontakt

Telefon

070-37 31 507

e-mail

info@bouvinpartners.com