Tjänster inom ledarutveckling

För ledare & ledning
Ta kontakt!Om arbetssätt

Vad vi kan hjälpa dig med!

Executive Expansion

Med anpassade utvecklingsprogram får du det bästa från både utbildning och coachning; anpassad kunskap, nya insikter och förankring i vardagen för hållbart resultat!

Executive Support

När du som VD, HR-chef eller liknande exekutiv befattning vill ha ett stöd i form av ett oberoende bollplank för att sortera dina tankar, nå klarhet och resultat. För dig i din roll och för verksamheten.

Executive Getaway

Höga krav, snabba beslut och kort om tid. Det kräver sin ledare. Tillsammans med likasinnade och i en rogivande miljö får du en stund att ladda batterierna, och fortsätta göra det.

Employee Support

Hur skicklig du än är som ledare räcker du inte alltid till, utan kan behöva externt stöd för att utveckla och stötta dina medarbetare. Stresshantering, personlig effektivitet, karriärutveckling och outplacement.

Mitt sätt att arbeta med Ledarutveckling

Jag tror inte på att det finns en enda modell som fungerar för alla i alla situationer. Jag tror istället på att använda flera olika beprövade modeller och verktyg i den mix som just du och just din verksamhet är i behov av; och att använda dem på just ditt sätt! Då blir modellerna och verktygen naturliga, används i vardagen och skapar verkligt resultat!

Maria Bouvin

Boken Våga vara sann

Om du vill köpa en eller flera böcker på faktura, skicka ett mail till info@bouvinpartners.com så löser vi det!

Boken handlar om både personlig och professionell utveckling. Maria Bouvin berättar på ett öppet sätt om varför hon bytte karriären som advokat till arbete som ledarskapscoach och hur hon tog sig över mentala hinder som stress, oro, osäkerhet och tvivel för att istället hitta styrkan i sig själv och satsa på sin dröm. Du får även tips och vägledning om hur du själv kan skapa ditt liv och arbetsliv så som du vill ha det!

 

Kontakt

Telefon

070-37 31 507

e-mail

info@bouvinpartners.com