Chefscoaching

EXECUTIVE COACHING MED MARIA BOUVIN

Ett externt bollplank för än bättre resultat i din roll och mindre stress 

 

 

 

Varför chefscoaching?

Många företagsledare upplever att det är ensamt på toppen och att de inte har någon inom organisationen att bolla sina utmaningar med. Då är det värdefullt att ha någon utifrån som genom chefscoaching hjälper dig att få perspektiv, se klart och hitta lösningar på dina utmaningar. 

|

”Wow! Maria är outstanding på det hon gör – hon ger bra, lärorik och tänkvärd coachning och lyckas få komplicerade/otydliga saker att bli självklara. Är tacksam för att få tagit del av Marias energi och tips – insikter som har hjälpt mig inse mina styrkor och tips för att jag ska bli ”än vassare”. Jag kan varmt rekommendera Maria!”
|

Maria hjälpte mig att få tid och möjlighet att reflektera på ett annat sätt än tidigare, så att jag fick nya tankar. Det ledde till att jag vågar delegera mer till medarbetarna, som har utvecklats ännu mer och är mer självgående. Jag fick också in tid för mer än jobb, jag har mer balans mellan arbete och fritid. Jag gör mer av rätt saker, det som är viktigt. Tack Maria

|

Had a coaching call with Maria today, and she helped me find clarity in my vision and goals around my company. I now have a good ground to grow and create more now with this clarity. Looking forward to more coaching from her. Can definitely recommend her!

|

Jag kan varmt rekomendera Maria Bouvin som en mycket proffsig coach.

Chefscoaching med rätt coach

Valet av chefscoach (executive coach) är viktigt! Det är många saker som ska stämma innan du bestämmer dig för vem du ska välja som chefscoach och dela med dig av dina och verksamhetens ”hemligheter”. Personkemi. Tillit. Förtroende. Önskat resultat.

Maria Bouvin är en erfaren chefscoach och har coachat många chefer, ledare och medarbetare. Hon är mycket uppskattad  inom chefscoaching. Utöver själva coachutbildningen har hon gått flera utbildningar releterade till chefskap och har egen erfarenhet av att vara chef samt att leda. Hon har dessutom en bakgrund som advokat på affärsjuridisk byrå och kan allt om vikten av konfidentialitet och vikten av affärsmässiga bedömningar.

Men, du vill kanske göra din egen bedömning. Boka ett möte online eller prova chefscoaching med Maria!

Pssst, Maria har även uppdrag som interims HR-ansvarig och rådger ofta kring organisationsutveckling.

Boka Möte online

Vi lär känna varandra och reder ut om vi ska arbeta ihop.

Prova på online

På utvalda datum kan du kostnadsfritt prova på chefscoaching (Executive Coaching).

Om Maria Bouvin

Executive COACH & AdviSER

Med sin bakgrund som advokat på affärsjuridisk advokatbyrå och hovrättsdomare har Maria, utöver de juridiska kunskaperna,  förhandlingsvanan och den affärsmässiga förståelsen, egen erfarenhet av högpresterande arbete och höga krav. Med utbildningar och erfarenhet inom coachning, ledarskap, kommunikation, arbetsmiljö, mindfulness och förändringsprocesser kan hon erbjuda verktyg på både organisationsnivå och individnivå. Verktyg hon själv hade velat ha och verktyg kunderna har stort värde av.

I alla uppdrag finns balansen mellan hårda och mjuka värden samt tron på människors inre potential och att det finns möjligheter i alla situationer.

Maria drivs av att göra skillnad tillsammans med kunderna och tillsammans med samarbetspartners. Därför arbetar M. Bouvin & Partners med ledare som har kraft och vilja att skapa positiv förändring och verkliga resultat.

 

Logotype WeAudit
Logotype Wistrand Advokatbyrå
Logotype MH Konsult
Logotype Rosengrens Advokatbyrå
Logga Företagsförmedlingen